joi, 6 februarie 2014

TORT DE BISCUITI

INGREDIENTE:
• 500 gr biscuiti simpli (populari)
• 100 gr cacao
• 1 pachet de unt (65% grasime)
• 1 cana zahar pudra (aprox. 250 g)
• 3 galbenusuri de ou
• esenta vanilie dupa gust (aprox. jumatate de fiola)
• cicoare sau cafea

MOD DE PREPARARE:
Crema: se amesteca cacaua cu 2-3 linguri de zahar si 2-3 linguri de apa si se fierb la abur (la bain- marine).

Untul se freaca, sa iasa apa din el, se adauga restul de zahar pudra, galbenusurile, cacaua si esenta de vanilie si se amesteca.
Biscuitii se inmoaie in cicoarea sau cafeaua neindulcita, se aseaza pe platou 1-2 randuri de biscuit, un strat de crema si asa mai departe.
Se serveste dupa ce a stat cateva ore la frigider.


Multumim pentru reteta mamei lui Paul.



cemaigatescfetele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu