miercuri, 16 iulie 2014

CARTOFI IMBRACATI IN BACON

Ce faci cand duminica te trezesti la ora 8 dimineata ? 
Te gandesti cum ai putea sa ii rasfeti pe cei dragi cu un pranz gustos. Stiam ce vreau sa fac ca fel principal, dar nu aveam idee ce sa pregatesc ca garnitura. Mi-am adus aminte de o reteta de-a Marthei Stewart: bacon-wrapped potatoes, aveam toate ingredintele in casa si asa ca m-am pus pe treaba. 
Puteti sa folositi acesti cartofi ca aperitiv sau garnitura.


INGREDIENTE (circa 2 portii):

·       6 cartofi noi mici,
·       6 felii bacon.





MOD DE PREPARARE:
Incalzim in prealabil cuptorul. Punem hartie de copt pe o tava.
Spalam si uscam cartofii.

Imbracam fiecare cartof in baicon si il prindem cu o scobitoare.



Introducem cartofii la cuptor pentru circa 40-50 min.

Am servit acestei deliciosi cartofi langa o friptura de porc la gratar si o salata de rosii.

Va doresc pofta buna J


2 comentarii:

  1. Usor de facut si e o idee foarte buna de aperitiv cand stii ca vei avea musafiri si nu prea ai mult timp sa faci tot felul de mancaruri " simandicoase "

    RăspundețiȘtergere