INGREDIENTE (cca 3 portii):
- 5-6 stiuleti de porumb
- apa
- sare
MOD DE PREPARARE:
Dupa ce la piata ne-am asigurat ca porumbul e numai bun de fiert (apasand cu unghia 2-3 boabe, trebuie sa iasa “laptele” din bob), ne intoarcem acasa si ne apucam de treaba:
desfacem foile de pe stiuleti, rupem cozile si, eventual, varfurile. Intr-o oala mai maricica, asezam pe fund un strat de foi/frunze (panusi), apoi stiuletii de porumb si deasupra, iar foi de porumb.
desfacem foile de pe stiuleti, rupem cozile si, eventual, varfurile. Intr-o oala mai maricica, asezam pe fund un strat de foi/frunze (panusi), apoi stiuletii de porumb si deasupra, iar foi de porumb.
Umplem cu apa cat sa se acopere stiuletii si panusile asezate deasupra. Daca stiuletii sunt mai mari, se pot rupe in jumatate pentru a incapea in oala din dotare.
Fierbem timp de 50-60 minute si servim cu sare.
Pofta buna!
cemaigatescfetele!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu