luni, 14 iulie 2014

NAUT CROCANT

Aveti pofta de ceva de rontait, dar care sa fie sanatos ? 
Reteta de mai jos este ceea ce aveti nevoie. Combinatia de condimente puteti sa o faceti dupa gustul vostru.

INGREDIENTE:
  • 200 gr naut,
  • 1 lingurita cimbru,
  • ½ lingurita fulgi de chili,
  • 2 linguri ulei masline,
  • zeama de lamaie,
  • sare.
MOD DE PREPARARE:
Punem cu o seara inainte la inmuiat nautul in apa. Il spalam si il punem la fiert pentru circa o ora. Cand este fiert il lasam la racit.



Adaugam peste naut: cimbru, chilli, sare, ulei de masline, zeama de lamaie si amestecam bine.


Punem hartie de copt pe o tava, punem nautul (avem grija ca boabele sa stea unele langa altele si nu unele peste altele) si introducem la cuptor pentru circa 30 min.


Daca va ramane naut fiert puteti sa il pastrati in frigider pentru 2-3 zile, la congelator puteti sa il tineti mai mult timp.

Va doresc pofta buna,


2 comentarii: