Ploua … ploua tare. E iunie si vremea nu arata a vara. Astazi pentru mine: ploaie + nori = lipsa chef de orice. Cu un astfel de moral, ma indrept catre bucatarie gandindu-ma sa gatesc ceva care sa fie … altceva, dar mai simplu. Cat de simplu? Cam ca o salata. Prin urmare, am adunat ingredientele pe care le aveam la indemana si iata ce a iesit: o explozie de culoare si savoare.
Uraaa, tocmai mi-am inseninat ziua.
INGREDIENTE (cca 4 portii):
- 1 conserva fasole rosie (400 g)
- 1 conserva porumb (300g)
- 2-3 fire ceapa verde
- 1 avocado
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei verde (bulgaresc)
- 1 lingurita seminte susan
- 1 lingurita seminte in
- 1 lingura seminte floarea soarelui
- 4 linguri ulei masline
- zeama de la ½ lamaie
- sare, piper
MOD DE PREPARARE:
Desfacem conserva de fasole si pe cea de porumb, scurgem apa, clatim bine boabele si lasam sa se scurga intr-o sita.
Trebuie sa fac observatia ca gramajul specificat la ingrediente este "masa bruta" a conservei.
Trebuie sa fac observatia ca gramajul specificat la ingrediente este "masa bruta" a conservei.
Intre timp, curatam ardeii, ceapa verde, avocado si le taiem bucatele/cubulete mici.
Intr-un bol, amestecam fasolea rosie cu porumb, ardei, ceapa verde, avocado, seminte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu