miercuri, 18 iunie 2014

TORTILLA CU SUNCA SI CASCAVAL


Pentru a organiza un picnic nu avem nevoie neaparat de mancaruri bogate in calorii, ci ne putem orienta catre preparate usoare care sa ne ajute in a ne relaxa si a evita fumul de la traditionalul gratar.

Iata o idee de preparat pentru un picnic reusit, la care sa ne bucuram, in liniste si, fara fum, de natura si prieteni.

INGREDIENTE:
  • 1 punga Tortilla-Wraps,
  • 1 cutie cascaval feliat (300 gr),
  • 300 gr.sunca de Praga sau alt fel de sunca feliata (important este sa fie feliata in felii subtiri),
  • cateva frunze de salata verde.
MOD DE PREPARARE:
Asezam tortilla pe o farfurie si aranjam feliile de cascaval intr-un singur strat. 

Le bagam la cuptorul cu microunde pentru 40 de secunde sau la cuptorul cu gaz preincalzit pana se topeste cascavalul.
Odata topit cascavalul, asezam feliile de sunca, iar peste ele adaugam frunzele de salata spalate si uscate cu un prosop de bucatarie.
Rulam strans (ca o clatita) tortilla si impachetam intr-o folie de plastic alimentara. Lasam in folie la temperatura camerei timp de 5 minute, dupa care indepartam folia si taiem rondele tortilla. 
Bucatile de tortilla care raman netaiate pot fi pastrate in frigider si servite a doua zi.

Sfat: Puteti folosi si cascaval sau branza rasa in loc de felii.

Pofta de ceva bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu