miercuri, 26 martie 2014

FUSILI CU CARNATI CU SOS DE ROSII, ARDEI SI CIUPERCI

Intotdeauna m-a atras bucataria italiana. 
Se spune ca este una dintre cele mai sanatoase si gustoase bucatarii si este caracterizata prin flexibilitate si o gama larga de ingrediente. Aceste aspecte iti dau posibilitatea de a improviza si testa diverse gusturi si texturi. 
Va propun mai jos o reteta simpla si gustoasa de paste.

Buon appetito J


INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, intr-o cantitate mare de apa cu sare. Le punem la fiert numai cand apa clocoteste.


Intr-o tigaie adaugam un pic de ulei de masline si carnatii taiati rondele. Ii rumenim un pic. Peste carnati punem usturoiul taiat si se mai lasa un pic pe foc.










Adaugam sosul de rosii cu ciuperci si ardei, sarea, piperul, cimbru si chilli. Amestecam bine si tinem pe foc mic circa 5 min.


Sosul este facut in casa (o sa va prezint si aceasta reteta), puteti si sa folositi rosii in bulion sau ketchup.
Scurgeti pastele si asezatile pe o farfurie, peste care punem sosul si radem parmezan.




cemaigatescfetele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu