Acum cateva luni am descoperit gulia J si de atunci am inceput sa o consumam in mod regulat in salata de cruditati.
Cred ca asocierea dintre morcov, gulie si sfecla rosie este foarte reusita.
INGREDIENTE:
· 2 morcovi,
· o jumatate de gulie,
· 1 sfecla rosie,
· otet de mere sau lamaie,
· ulei masline,
· condimente: sare, piper.
MOD DE PREPARARE:
Se curata de coaja legumele.
Puteti sa le puneti in robotul de bucatarie si sa le tocati, eu le-a dat pe razatoare (pe partea mai mare). Am inceput cu sfecla rosie si am continuat cu morcovul si gulia.
· 2 morcovi,
· o jumatate de gulie,
· 1 sfecla rosie,
· otet de mere sau lamaie,
· ulei masline,
· condimente: sare, piper.
MOD DE PREPARARE:
Se curata de coaja legumele.
Puteti sa le puneti in robotul de bucatarie si sa le tocati, eu le-a dat pe razatoare (pe partea mai mare). Am inceput cu sfecla rosie si am continuat cu morcovul si gulia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu