marți, 27 mai 2014

LINGUINI CU CAMEMBERT

Cu totii suntem de acord ca mancarea gatita in casa este mult mai gustoasa si sanatoasa. Dar ce ne facem, cand timpul ne este inamic si lucreaza impotriva noastra in bucatarie? Nu, nu trebuie sa renuntam la gatit, ci doar trebuie sa ne orientam catre preparate usor de facut, gustoase, si care, cu siguranta, care ne vor aduce satisfactia lucrului facut de noi. Astazi va prezint un astfel de preparat, a carui pregatire nu dureaza mai mult de jumatate de ora, dar care in final, va va aduce satisfactie deplina.

INGREDIENTE (4 portii):
                         
MOD DE PREPARARE:
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Tocam usturoiul marunt, taiem muschiul file in cubulete mici si cabanosii in rondele subtiri (3-5 mm).



Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei de masline si calim usturoiul timp de 10-15 secunde, apoi adaugam muschiul file si cabanosii. Condimentam cu rozmarin, busuioc, piper. 


Adaugam pastele fierte, camembert-ul tocat cubulete si amestecam usor la foc mic-mediu. 


Cand branza incepe sa se topeasca, luam de pe foc, mai amestecam de 2-3 ori pentru omogenizare si ... gata. Ne asezam repede la masa, caci mancarea asta trebuie servita calda.
 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu