INGREDIENTE (4 portii):
- 250 gr linguini
- 250 gr muschi file crud uscat
- 2 carnati cabanos
- 150 gr camembert/brie
- 2 linguri ulei masline
- 1 fir usturoi verde
- busuioc, rozmarin
- piper
MOD DE PREPARARE:
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Tocam usturoiul marunt, taiem muschiul file in cubulete mici si cabanosii in rondele subtiri (3-5 mm).
Intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei de masline si calim usturoiul timp de 10-15 secunde, apoi adaugam muschiul file si cabanosii. Condimentam cu rozmarin, busuioc, piper.
Adaugam pastele fierte, camembert-ul tocat cubulete si amestecam usor la foc mic-mediu.
Cand branza incepe sa se topeasca, luam de pe foc, mai amestecam de 2-3 ori pentru omogenizare si ... gata. Ne asezam repede la masa, caci mancarea asta trebuie servita calda.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu