Am descoperit de curand naut-ul si m-am gandit sa il folosesc intr-o salata… combinatie este interesanta.
Sper sa incercati si voi reteta.
INGREDIENTE (2 portii):
- 200 gr naut,
- salata verde,
- frunze de spanac,
- frunze de loboda,
- 1 ardei capia,
- 2 castraveti,
- 3-4 ridichi,
- patrunjel
- condimente: sare, piper,
- ulei de masline,
- otet de mere/lamaie,
- optional: ceapa verde.
MOD DE PREPARARE:
Am pus cu o seara inainte nautul la inmuiat in apa.
Incepem prin a pune la fiert nautul in apa cu sare, se fierbe circa o ora.
Dupa ce este fiert se tragem un pic in tigaie cu ulei de masline si il lasam sa se raceasca.
Spalam frunzele de salata, le rupem si le punem intr-un castron. Facem acealsi lucru cu spanacul si lododa, pe care le adaugam peste salata.
Taiem ardeiul capia, castravetii si ridichiile si le punem peste legumele din castron.
Adaugam nautul, patrunjelul tocat marut si condimentam.
Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu